Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η Κατερίνα Νοτοπούλου απέσυρε την προεκλογική «αφίσα» με την εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την οποία είχε αναρτήσει στα social media και απάντησε.

 

Η κ. Νοτοπούλου, σε ανάρτηση της στο Twitter αναφέρει πως δεν υπήρξε πρόθεση εκμετάλλευσης της επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αναφέρει επίσης πως «το πολυσυζητημένο λάθος δημιουργικό κατέβηκε τη στιγμή που το είδα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων πολύ πριν το τσιμπήσουν οι καλοθελητές. Δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουnμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους. Σημειώνεται πως έχει γράψει λάθος το όνομα του αθλητή.

 

 

 

 Μετά τη χθεσινή διάκριση του Έλληνα μπασκετμπολίστα που βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο NBA, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μια «αφίσα» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η κα Νοτοπούλου, τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει τακτικά προεκλογικά μπάνερ με την ίδια σε πρώτο πλάνο και το σύνθημα «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας».

 

Χθες όμως, η κα Νοτοπούλου ανέβασε τη διαφορετική και επίμαχη «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπo, το νέο logo του ΣΥΡΙΖΑ και το όνομά της με την υποψηφιότητα. «Greek to the core. Ήσουν πάντα ένας από μας», ήταν το μήνυμά της υποψήφιας βουλευτή. Μάλιστα στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και "γράφει" Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας "θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε"...το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο...μεγαλείο της!», κατέληξε η κα Νοτοπούλου.

 

Η Νοτοπούλου απαντά για την προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - και κάνει λάθος το όνομά του

 
Σήμερα, και ύστερα από την έκταση που πήρε στον ηλεκτρονικό τύπο η συγκεκριμένη ανάρτηση, η αφίσα εξαφανίστηκε από τον επίσημο λογαριασμό της κυρίας Νοτοπούλου στο Instagram