Η ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Κολλημένοι στα συνθήματα του 20ου αιώνα...»

Η ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Κολλημένοι στα συνθήματα του 20ου αιώνα...» Facebook Twitter
0

Πολική διαμάχη προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ να τον κατηγορεί για «αλαζονική συμπεριφορά» και τη ΝΔ να απαντά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «κολλημένο στα συνθήματα του 20ου, δεν έχουν τίποτα να πουν για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα».

Η δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη με την οποία απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις συνιστώσες του. Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την πρόοδο της οικονομίας. Από την πάταξη της ανομίας. Από την προστασία των δικαιωμάτων των πολλών έναντι της αυθαιρεσίας των λίγων.

Κολλημένοι στα συνθήματα του 20ου, δεν έχουν τίποτα να πουν για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Συνεχίζουμε, με λύσεις στα θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που προηγήθηκε έχει ως εξής:

Για άλλη μια φορά, με τη σημερινή του συνέντευξη στο Βήμα, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει πόσο κατώτερος των περιστάσεων είναι. Αλαζονικός και σνομπ για τους πολιτικούς του αντίπαλους, υπερφίαλος για την οικονομία, ιδεοληπτικός για την κρατική καταστολή, υποκριτής σε σχέση με τα φαινόμενα διαφθοράς που αναπτύσσονται στην κυβέρνηση του. Και, το χειρότερο, με πλήρη άγνοια κινδύνου για τα εθνικά μας θέματα.

Σε μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζητά συνεννόηση για την αντιμετώπιση των εθνικών απειλών, ο κ. Μητσοτάκης εξαπολύει επίθεση στους πολιτικούς του αντίπαλους. Εξαγγέλλει την κατάργηση του εκλογικού νόμου που απονέμει την ισοτιμία της ψήφου των πολιτών και ευνοεί τον σχηματισμό κυβερνήσεων στη βάση των προγραμματικών συγκλίσεων. Και, την ίδια στιγμή, συνεχίζει τους χρησμούς και τα καλλιστεία υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, παρόλο που ο Προκοπης Παυλόπουλος είναι αποδεκτός από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Ελπίζουμε αυτή η αλαζονική συμπεριφορά να μην αποδειχτεί μοιραία για τη χώρα.
Δείτε επίσης

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM