Η Bild πανηγυρίζει

Η Bild πανηγυρίζει Facebook Twitter
4
Η Bild πανηγυρίζει Facebook Twitter

Στο γνωστό της ύφος η γερμανική Bild πανηγυρίζει για τη χθεσινή συμφωνία αναφερόμενη σε νέα διάσωση και σε στροφή 180ο της Αθήνας που ήθελε να τελειώσει τα μέτρα λιτότητας και να καταργήσει τις μεταρρυθμίσεις, απειλώντας για εβδομάδες την Ευρώπη διά του Τσίπρα και του Βαρουφάκη.

Η γερμανική λαϊκίστικη εφημερίδα στην οποία όμως «ποντάρουν» οι γερμανικές ηγεσίες δίνοντας συχνά συνεντεύξεις αποτυπώνει πιο πολύ «σημειολογικά» την ικανοποίηση της για το χθεσινό αποτέλεσμα. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Γ. Βαρουφάκη την ώρα που προσπαθεί να ακούσει τι του λέει ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, με τη λεζάντα: «Με το κεφάλι κάτω».

Η Bild πανηγυρίζει Facebook Twitter

Επισημαίνει ακόμη ότι η ευρωζώνη φοβάται ότι Τσίπρας και Βαρουφάκης δεν θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις ενώ δημοσιεύει και συνεντεύξεις από ρεπορτάζ στους δρόμους της Αθήνας με τους πολίτες να δηλώνουν ανακουφισμένοι από τη συμφωνία.

Η Bild πανηγυρίζει Facebook Twitter

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM