ΤΩΡΑ!

Χρυσοχοΐδης: Ορατός ο κίνδυνος να «κλείσει» η Ίος - Δεκάδες αστυνομικοί από αύριο στο νησί

Χρυσοχοΐδης: Ορατός ο κίνδυνος να «κλείσει» η Ίος - Δεκάδες αστυνομικοί από αύριο στο νησί Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: IOS The Project/Facebook
0

Ορατός είναι ο κίνδυνος επιβολής περιορισμών στο νησί της Ίου, προειδοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο ίδιος χαρακτήρισε «τεράστιο» το θέμα του κορωνοϊού στην Ίο, όπου μετέβη το πρωί για την αντιμετώπισή του. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο ίδιος εξήγησε πως λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και του ότι οι επιχειρηματίες δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα, δεν αποκλείεται να «κλείσει» το νησί, όπως έγινε και με τη Μύκονο προσφάτως. 

«Είναι πολύ μικρό νησί, ουσιαστικά έχει 1,5 δρόμο, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σ'αυτόν τον 1,5 δρόμο, υπάρχει κάθε δύο μέτρα ένα μπαρ μεταξύ χιλιάδων ανθρώπων και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να κλείσει το νησί» είπε ο ίδιος.

Όπως είπε, αύριο, Πέμπτη θα μεταβούν στην Ίο περισσότεροι από 30 αστυνομικοί, μεταξύ από αυτούς και με πολιτικά, από την Αττική για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε πως ήδη έχουν επιβληθεί ποινές σε επιχειρηματίες που δεν τηρούν το νόμο. 

 
Πολιτική
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM