Έκτακτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα κρούσματα κορωνοϊού και τις συνθήκες στη Δυτική Αττική.

 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας και τα επιδημιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. «Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του», δήλωσε ο υπουργός, με φόντο τους αριθμούς των κρουσμάτων. 

 

Η σύσκεψη έγινε στην Αντιπεριφέρεια Ελευσίνας, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της Περιφέρειας, δημάρχων της Δυτικής Αττικής και υγειονομικών φορέων.

 

«Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης. «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι - σπίτι... Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr