Ο βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς «από ένα σάντουϊτς»

Γιώργος Αμανατίδης: «Έκανα ανοιχτής καρδιάς εξαιτίας ενός σάντουιτς» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του μίλησε ο βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης, περιγράφοντας πώς από ένα σάντουιτς έπαθε δηλητηρίαση και οδηγήθηκε μέχρι την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Όπως εξήγησε στο Open TV, όταν έφαγε ένα σάντουιτς, το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης, ενώ έκανε και τεστ για κορωνοϊό έπειτα από οδηγία του γιατρού γιατί έμοιαζαν τα συμπτώματα.

«Δεν ήταν covid. Μετά όταν πήγα στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ένας πυρετός μεταξύ 37,5 με 38. Ξεκίνησα αιματολογικές εξετάσεις που έδειχναν στοιχεία που ήταν πολύ παράξενα. Σήμαινε ότι υπάρχει μια φλεγμονή. Προσπαθήσαμε με τις εξετάσεις να αποδείξουμε αν ήταν σαλμονέλα ή κάτι άλλο. Έφτασα σε σημείο να παρακαλάω να είναι κάτι αυτές. Οι μέρες περνούσαν, τελικά ήταν ένας εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από την φλεγμονή, από τη δηλητηρίαση μέσω του εντέρου μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά», λέει ο κ. Αμανατίδης.

«Όλο αυτό το διάστημα που εγώ προσπαθούσα να δω τι είναι, μάλλον υπήρχε μια διαδικασία βλάβης στην καρδιά και όταν τελευταία στιγμή ο πνευμονολόγος με “διέταξε” σχεδόν να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα και όχι μόνο αυτό: έχει ήδη κάνει βλάβη σημαντική στη βαλβίδα την αορτική που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Δυστυχώς ήταν πράγματα που για πρώτη φορά τα άκουγα», προσθέτει.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ