NEO VIDCAST

Για fake news κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ με αφορμή κυβερνητικό κτίριο στη Βολιβία

Για fake news κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ με αφορμή κυβερνητικό κτίριο στη Βολιβία Facebook Twitter
0

Για fake news κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ με αφορμή μια φωτογραφία κτιρίου στη Βολιβία που η αξιωματική αντιπολίτευση επισύναψε σε δελτίο Τύπου. 

Η Νέα Δημοκρατία επισύναψε χθες σε δελτίο Τύπου την φωτογραφία του κτιρίου αναφέροντας πως πρόκειται για κατοικία του Έβο Μοράλες.

«Για να καταλάβουν οι πολίτες το νέο ιδανικό μοντέλο του κ. Τσίπρα για την Ελλάδα, εσωκλείουμε τη φωτογραφία της νέας κατοικίας τού Έβο Μοράλες, αξίας 34 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο αριστερός ομόλογος του πρωθυπουργού έφτιαξε έναν ουρανοξύστη για τον εαυτό του, στο πλαίσιο προφανώς της προσπάθειας του να μειώσει την ακραία φτώχεια των Βολιβιανών. Κάτι ξέρουν οι κύριοι Τσίπρας και Μοράλες. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει την τόσο ωραία αυτή θεωρία, είναι μια φωτογραφία από το ρετιρέ του ουρανοξύστη του Βολιβιανού πρωθυπουργού, στην οποία ο κ. Τσίπρας θα απολαμβάνει με τον κ. Μοράλες τα πούρα που του έμαθε ο κ. Καμμένος. Αβάνας φυσικά», έγραψε χθες το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

«Η ΝΔ πλέον παράγει πιο πολλά fake news και από αυτά που μπορεί να καταναλώσει» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας ότι «χθες παρουσίασε το κεντρικό κυβερνητικό κτίριο της Βολιβίας ως σπίτι του Έβο Μοράλες, προκειμένου να καλύψει τη γκάφα του αρχηγού της που δε γνώριζε το έργο "λιτή αφθονία"».

«Ελπίζουμε να μην προσπαθήσει να καλύψει και τη νέα γκάφα η ΝΔ, γιατί έτσι που το πάει θα αποδώσει στον πρωθυπουργό μέχρι και το σπίτι του Βολταίρου. Και ποιος ακούει τον κ. Μητσοτάκη μετά...» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM