Για fake news κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ με αφορμή κυβερνητικό κτίριο στη Βολιβία

Για fake news κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ με αφορμή κυβερνητικό κτίριο στη Βολιβία Facebook Twitter
0

Για fake news κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ με αφορμή μια φωτογραφία κτιρίου στη Βολιβία που η αξιωματική αντιπολίτευση επισύναψε σε δελτίο Τύπου. 

Η Νέα Δημοκρατία επισύναψε χθες σε δελτίο Τύπου την φωτογραφία του κτιρίου αναφέροντας πως πρόκειται για κατοικία του Έβο Μοράλες.

«Για να καταλάβουν οι πολίτες το νέο ιδανικό μοντέλο του κ. Τσίπρα για την Ελλάδα, εσωκλείουμε τη φωτογραφία της νέας κατοικίας τού Έβο Μοράλες, αξίας 34 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο αριστερός ομόλογος του πρωθυπουργού έφτιαξε έναν ουρανοξύστη για τον εαυτό του, στο πλαίσιο προφανώς της προσπάθειας του να μειώσει την ακραία φτώχεια των Βολιβιανών. Κάτι ξέρουν οι κύριοι Τσίπρας και Μοράλες. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει την τόσο ωραία αυτή θεωρία, είναι μια φωτογραφία από το ρετιρέ του ουρανοξύστη του Βολιβιανού πρωθυπουργού, στην οποία ο κ. Τσίπρας θα απολαμβάνει με τον κ. Μοράλες τα πούρα που του έμαθε ο κ. Καμμένος. Αβάνας φυσικά», έγραψε χθες το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

«Η ΝΔ πλέον παράγει πιο πολλά fake news και από αυτά που μπορεί να καταναλώσει» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας ότι «χθες παρουσίασε το κεντρικό κυβερνητικό κτίριο της Βολιβίας ως σπίτι του Έβο Μοράλες, προκειμένου να καλύψει τη γκάφα του αρχηγού της που δε γνώριζε το έργο "λιτή αφθονία"».

«Ελπίζουμε να μην προσπαθήσει να καλύψει και τη νέα γκάφα η ΝΔ, γιατί έτσι που το πάει θα αποδώσει στον πρωθυπουργό μέχρι και το σπίτι του Βολταίρου. Και ποιος ακούει τον κ. Μητσοτάκη μετά...» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM