Γ.Γ. υπουργείου Εργασίας για τη συγκέντρωση του "παραιτηθείτε": Κολλαγόνα, ανεγκέφαλοι, υβρεολόγοι

Γ.Γ. υπουργείου Εργασίας για τη συγκέντρωση του "παραιτηθείτε": Κολλαγόνα, ανεγκέφαλοι, υβρεολόγοι Facebook Twitter
6

 

Με βαρείς χαρακτηρισμούς επιτίθεται ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης στο κίνημα «παραιτηθείτε» που προγραμματίζει συγκέντρωση την Τετάρτη στο Σύνταγμα απαιτώντας την παραίτηση της κυβέρνησης.

«Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪#‎ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσι τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους.Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολλαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς" , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε", σημειώνει ο κ. Νεφελούδης και προσθέτει:

«Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Οι "αγανακτισμένοι" ήταν ένα δημοκρατικό κίνημα, που στα πλαίσια της συνταγματικής ελευθερίας του συνέρχεσθαι και της ελευθερίας του λόγου, διαμαρτυρόταν και αντιδούσε δίκαια και λογικά στην καταπίεση.Οι "παραιτηθείτε" είναι ένα κίνημα στα όρια της συνταγματικής εκτροπής με ανεγκέφαλους, υβρεολόγους, υστερικούς που διαμαρτύρεται άδικα και παράλογα για όσα καλά μας έχει φέρει η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση.Το χειρότερο δεν είναι να ακούς τέτοια πράγματα. Το χειρότερο είναι ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ, από τύπους που για χρόνια το έπαιζαν τιμητές της δημοκρατίας.Τελικά δεν αντέχεται η πολύ δημοκρατία από όλους.
Μία δήλωση που θα μπορούσε να την είχε κάνει ο οποιοσδήποτε τραμπούκος μίας Τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ, ένα οποιοδήποτε φερέφωνο κάποιας φυλλάδας του Κόμματος....την ακούμε από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας. Αυτό είναι το επίπεδο αυτών που μας κυβερνάνε. Ντροπή και θλίψη. Οι ίδιοι άνθρωποι που τότε ενθάρρυναν με διάφορους τρόπους τους τραμπουκισμούς στο Σύνταγμα, τους προπηλακισμούς βουλευτών, τα καρναβάλια με ναζιστικούς χαιρετισμούς στις επισκέψεις της μαντάμ Μέρκελ, τα τσιμεντώματα των καθηγητών πανεπιστημίου, τον εξευτελισμό της Ακρόπολης, το κάψιμο της Αθήνας, το κάψιμο αθώων παιδιών στη MARFIN. Εμετός.
Αναρωτιεμαι πραγματικα τι ειναι χειροτερο. Το γεγονος οτι πιστευουν οτι τα εχουν κανει ολα καλα και ΔΕΝ χρειαζεται να παραιτηθουν ή οτι πιστευουν ειλικρινα οτι ολοι μας εχουμε λεφτα απλα τα κρυβουμε, οποτε μας ξεσκιζουν στην φορολογια;