LIVE!

Γεννηματά: Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες για διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες για διάλυση του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

«Ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη να συγκροτήσει κυβέρνηση τετραετίας καθώς κανείς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του. Οι αυτοδυναμίες αποδείχθηκαν αυταπάτες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, λίγο μετά τις 10 το βράδυ για τα εκλογικά αποτελέσματα. Λίγο νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας τα συγχαρητήριά της και επισημαίνοντας ότι θα ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «οι Κασσάνδρες που προέβλεπαν καταστροφή του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν» και πως «η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου τελείωσε οριστικά». « Η πρότασή μας για επιστροφή στο κοινό μας σπίτι έγινε αποδεκτή», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως ο ελληνικός λαός επιβράβευσε το μήνυμα ενότητας που εξέπεμψε το ΠΑΣΟΚ.

Εκτίμησε ως θετικό το ποσοστό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κάνοντας λόγο για «νέα δυναμική στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς».

1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πιο αερολογίες, μπουρδολογίες και ανούσιους λόγους δεν έχω ξανακούσει από πολιτικό. Ειδικά εκείνα τα δεκάλεπτα ήταν μία έκθεση ιδεών χωρίς απολύτως καμία ουσία. Μην αναρωτιέστε γιατί φτάσατε εκεί που είστε. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα του σήμερα. Νοοτροπίες σαν τις δικές σας κατέστρεψαν την χώρα. Όχι ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροί σας αλλά εσείς πραγματικά ξεχωρίσατε στα μάτια μου για το πόσο χάλια είστε.