Φωτιά στη Ρόδο: Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί

Φωτιά στη Ρόδο: Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Εκτός ελέγχου παραμένει η φωτιά στη Ρόδο με κυβερνητικό κλιμάκιο να σπεύδει, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτάκτως στο νησί.

Συγκεκριμένα, το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελείται από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντή γραφείου πρωθυπουργού, Γιάννη Μπρατάκο, τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης αρμόδιο για την Κρατική Αρωγή, Χρήστο Τριαντόπουλο και την υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει γίνει γνωστό, στο νησί βρίσκεται ήδη ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς ο οποίος από το κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού συντονίζει τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων ατόμων.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, έχουν απομακρυνθεί δια θαλάσσης περίπου 2.000 άτομα. Από το ΕΚΑΒ αναφέρονται οκτώ διακομιδές ατόμων με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα.

Στο μεταξύ, το Πολεμικό Ναυτικό στέλνει την τορπιλάκατο στο Κιοτάρι της Ρόδου καθώς και φουσκωτά σκάφη της διοίκησης ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ για τη μεταφορά ανθρώπων αν παραστεί ανάγκη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM