Έρχονται εξελίξεις μετά τον καβγά Καμμένου και Αυλωνίτου - Πολύ δυσαρεστημένοι οι ΑΝ.ΕΛ. με τον βουλευτή τους

Έρχονται εξελίξεις μετά τον καβγά Καμμένου και Αυλωνίτου - Πολύ δυσαρεστημένοι οι ΑΝ.ΕΛ. με τον βουλευτή τους Facebook Twitter
2

Την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, έχει προκαλέσει σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ, η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος.

Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ μάλλον προμηνύει εξελίξεις καθώς αναφέρει πως πηγές των ΑΝΕΛ σημειώνουν ότι ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για την χώρα, η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής βγαίνει και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα.

Τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε και την δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου την Κυριακή το πρωί.

Το απόγευμα, την δυσαρέσκεια του για το ίδιο περιστατικό (χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον βουλευτή) είχε εκφράσει, μέσω ανάρτησής του στο twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

 Η κόντρα ξέσπασε στον αέρα του Σκάι ανάμεσα στην Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο με αφορμή τα οικονομικά και τις αυξήσεις στους βασικούς μισθούς.

Καθώς η Ελένη Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δοθούν στους εργαζόμενους αυξήσεις, ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε ρωτώντας από πού θα βρεθούν τα χρήματα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του.


Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε στα όσα ισχυρίζονταν η Αυλωνίτου  και της απάντησε λέγοντάς της ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

 
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ