Έρευνα εισαγγελέα για το σκάφος Καμμένου

Έρευνα εισαγγελέα για το σκάφος Καμμένου Facebook Twitter
1

Ενώ σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» συνεχίζει τα δημοσιεύματα για την οφσορ εταιρία της οικογένειας Καμμένου και το σκάφος «Iliatoras of London», υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα και εντολή για έρευνα. Συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί για τυχόν φορολογικές παρανομίες η υπόθεση με την υπεράκτια εταιρεία η οποία, σύμφωνα με τα Νέα, ανήκει στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια του σκάφους εταιρία, είχε μηδενική δραστηριότητα, όμως πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά το οποίο δεν δήλωσε στη νήσο Μαν, όπου είναι η έδρα της.

Για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε χθες την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter:

 

Έρευνα εισαγγελέα για το σκάφος Καμμένου Facebook Twitter

Για την έρευνα του εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος έγραψε: «Χαιρετίζω και ζητώ ακόμα μια φορά κάθε έρευνα των δικαστικών αρχών, των φορολογικών αρχών και του Κοινοβουλίου για πλήρη διαφάνεια που αφορά τα περιουσιακά μου στοιχεία και της οικογένειάς μου για να καταρρεύσουν τα χαλκεία».

Χθες ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το δημοσίευμα των Νέων, ο Πάνος Καμμένος απάντησε: «Ο κύριος αυτός στο δημοσίευμα το οποίο αναπαράγει, ο κ. Ψυχάρης, ζήτησε χθες να το αποσύρει σε τηλεφώνημα με μεσολαβητή του, προκειμένου να στηρίξω τον γιο του ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και να αποσύρω τις αγωγές εναντίον του.

Όχι απλώς θα συνεχιστούν οι αγωγές εναντίον του, όχι απλώς ως κοινός συκοφάντης, όπως ο κ. Λιάτσος, θα γονατίσει και θα ζητήσει συγγνώμη, αλλά του μηνύουμε ότι τα δάνεια που έπαιρνε από τους πολιτικούς της τρόικας για να κρύβει τα σκάνδαλά τους και τα οποία τα μετέφερε σε offshore εταιρίες και σε πλούτο που έλειψε από τον ελληνικό λαό, θα τα γυρίσει πίσω. Όπως τα 100 εκατομμύρια που πήρε το Μέγαρο Μουσικής την ώρα που πάνε να κλείσουν την ΕΛΒΟ για 25 εκατομμύρια.

Τα όργανα της τρόικας και οι διάφοροι νταβατζήδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα λαϊκό κίνημα που δεν γονατίζει, ούτε απειλείται, ούτε προσκυνά. Θα τους τσακίσουμε».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια