Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ακραία νεοφιλελεύθερος, ακραία υποκριτής και θλιβερός ψεύτης

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ακραία νεοφιλελεύθερος, ακραία υποκριτής και θλιβερός ψεύτης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
1

Ακραία νεοφιλελεύθερο, ακραία υποκριτή και θλιβερό ψεύτη, χαρακτηρίζει τον Κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζοντας ότι «ως υπουργός των χιλιάδων απολύσεων» έχει το θράσος να υπόσχεται χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή ομιλία του αρχηγού της ΝΔ, αναφέρεται: «Ο ίδιος άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι μια αριστερή ιδεοληψία κι ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο, σήμερα προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο.

Εξήγγειλε, μεταξύ άλλων την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, την οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από την πραγματικότητα που τον έχει ξεπεράσει.

Ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διακυβέρνηση του οποίου η ανεργία των νέων είχε φτάσει μέχρι το αστρονομικό ποσοστό του 60%, έχει το θράσος μάλιστα, να υπόσχεται 600.000 νέες θέσεις εργασίας. Ακραία νεοφιλελεύθερος και ακραία υποκριτής, θλιβερός ψεύτης.

Υποψιαζόμαστε ότι μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, όπου θα γίνουν οι εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει να κατεβαίνει και σε πορείες εργαζομένων. Εκεί θα έχει και την ευκαιρία να διαφημίσει το έργο του ως υπουργός των χιλιάδων απολύσεων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μέχρι να γίνουν οι εκλογές, έχουμε να ακούσουμε μέγα πλήθος και με μέγα πάθος παρόμοιες "πολιτικές μπαλωθιές στον αέρα".Ολούθε και όποιο "πουλί" πετύχουν.Κύριο χαρακτηριστικό τους, η καταγγελία του "αντιπάλου" για απόκλιση από την "ιδεολογική μήτρα" του (Δούρου) και η υποκριτική υιοθέτηση αντίθετων θέσεων, προκειμένου να ψαρέψουν ψηφοφόρους.Οπότε "ψάρια" και "πουλιά" ψηφοφόροι :1. Κηρύξτε αποχή από το "τσίμπημα" του ψωμοτυριού του κάθε τυχάρπαστου περιφερόμενου στις πολιτικές παραλίες ψαρά. Απαιτείστε δόλωμα ποιοτικό.2. Αφήστε τα περιστέρια μόνα τους να τρώνε τα ψίχουλα στον περίβολο της Βουλής από τους περιφερόμενους τουρίστες. Απέχετε από τροφές με ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΗ και απαιτείστε να σας ταίζουν τους ακριβότερους σπόρους.