Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ακραία νεοφιλελεύθερος, ακραία υποκριτής και θλιβερός ψεύτης

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ακραία νεοφιλελεύθερος, ακραία υποκριτής και θλιβερός ψεύτης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
1

Ακραία νεοφιλελεύθερο, ακραία υποκριτή και θλιβερό ψεύτη, χαρακτηρίζει τον Κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζοντας ότι «ως υπουργός των χιλιάδων απολύσεων» έχει το θράσος να υπόσχεται χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή ομιλία του αρχηγού της ΝΔ, αναφέρεται: «Ο ίδιος άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι μια αριστερή ιδεοληψία κι ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο, σήμερα προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο.

Εξήγγειλε, μεταξύ άλλων την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, την οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από την πραγματικότητα που τον έχει ξεπεράσει.

Ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διακυβέρνηση του οποίου η ανεργία των νέων είχε φτάσει μέχρι το αστρονομικό ποσοστό του 60%, έχει το θράσος μάλιστα, να υπόσχεται 600.000 νέες θέσεις εργασίας. Ακραία νεοφιλελεύθερος και ακραία υποκριτής, θλιβερός ψεύτης.

Υποψιαζόμαστε ότι μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, όπου θα γίνουν οι εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει να κατεβαίνει και σε πορείες εργαζομένων. Εκεί θα έχει και την ευκαιρία να διαφημίσει το έργο του ως υπουργός των χιλιάδων απολύσεων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Μέχρι να γίνουν οι εκλογές, έχουμε να ακούσουμε μέγα πλήθος και με μέγα πάθος παρόμοιες "πολιτικές μπαλωθιές στον αέρα".Ολούθε και όποιο "πουλί" πετύχουν.Κύριο χαρακτηριστικό τους, η καταγγελία του "αντιπάλου" για απόκλιση από την "ιδεολογική μήτρα" του (Δούρου) και η υποκριτική υιοθέτηση αντίθετων θέσεων, προκειμένου να ψαρέψουν ψηφοφόρους.Οπότε "ψάρια" και "πουλιά" ψηφοφόροι :1. Κηρύξτε αποχή από το "τσίμπημα" του ψωμοτυριού του κάθε τυχάρπαστου περιφερόμενου στις πολιτικές παραλίες ψαρά. Απαιτείστε δόλωμα ποιοτικό.2. Αφήστε τα περιστέρια μόνα τους να τρώνε τα ψίχουλα στον περίβολο της Βουλής από τους περιφερόμενους τουρίστες. Απέχετε από τροφές με ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΗ και απαιτείστε να σας ταίζουν τους ακριβότερους σπόρους.