Εμβόλιο κορωνοϊού: Και η Σακελλαροπούλου έκανε τη δεύτερη δόση

Εμβόλιο κορωνοϊού: Και η Σακελλαροπούλου έκανε τη δεύτερη δόση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε τη δεύτερη δόση για το εμβόλιο του κορωνοϊού το πρωί της Δευτέρας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσήλθε περίπου στις 10:00 το πρωί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε κάνει επίσης τη δεύτερη δόση, στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σακελλαροπούλου και ο κ. Μητσοτάκης ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer/ BioNTech στη χώρα μας, για συμβολικούς λόγους, στις 27 Δεκεμβρίου.

Στη χώρα μας έως τώρα 79.744 άτομα έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα στοιχεία της αντίστοιχης πλατφόρμας έως το απόγευμα του Σαββάτου. Εκείνη την ημέρα εμβολιάστηκαν 4.468 άνθρωποι.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM