ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Εκπρόσωπος Σουλτς: Δεν ήταν για την Ελλάδα το "μένω έκπληκτος"

Εκπρόσωπος Σουλτς: Δεν ήταν για την Ελλάδα το "μένω έκπληκτος" Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Το «μένω έκπληκτος», που δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς δεν αφορούσε τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος, αλλά τη διατύπωση της ερώτησης, διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος του Μάρτιν Σουλτς.

 

Ο εκπρόσωπος του Μ. Σουλτς δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής: «Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά την ομιλία του προέδρου του ΕΚ , Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος ρωτήθηκε για τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος Σουλτς εξέφρασε την έκπληξή του για τη διατύπωση της ερώτησης αν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα λάβει δράση στην ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα. Ο πρόεδρος Σουλτς δεν εξεπλάγη με την θέση της ελληνικής κυβέρνησης και δεν διαφωνεί με αυτήν. Ο πρόεδρος Σουλτς πρόσθεσε ότι αν είναι να γίνει συζήτηση (για το θέμα του χρέους), θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων που είναι η αρμόδια επιτροπή του ΕΚ».

0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM