ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής» - Η καμπάνια για τις εκλογές

Εκλογές 2023: Με σύνθημα «Κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής» εκκινεί η καμπάνια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εκκινεί και επίσημα την προεκλογική του καμπάνια με ένα βίντεο για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η ψηφιακή καμπάνια με κεντρικό σύνθημα «Κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής» έκανε την πρεμιέρα του στα social media, με τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, να το αναρτά στο προφίλ του. 

Το σποτάκι απευθύνεται κυρίως στους νέους και τις αγωνίες τους για πολλές και καλές θέσεις εργασίας, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Η ψηφιακή καμπάνια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανοίγει τη διαβούλευση με τους πολίτες μέσω της Ψηφιακής Κοινωνίας digitalsociety.gr όπου είναι αναρτημένο το πρόγραμμα του Κινήματος.

«Αυτή η χώρα, γεννά θυμό, γιατί αποφασίζουμε για εκείνη πάντα με θυμό. Όμως αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Και μαζί να αποφασίσουμε σε τι χώρα θέλουμε να ζούμε. Μπες στο digitalsociety.gr και κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής» είναι το μοτίβο της καμπάνιας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM