Έκλεισαν οι κάλπες για την πρόταση μομφής στον ΣΥΡΙΖΑ

Έκλεισαν οι κάλπες για την πρόταση μομφής στον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δια ζώσης ψηφοφορίας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ επί της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Αμέσως μετά άρχισαν τα τηλεφωνήματα σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που δεν μπορούσαν να παραβρεθούν και ψήφισαν τηλεφωνικά. 

Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι για να «περάσει» η πρόταση μομφής χρειάζεται το 50% συν ένα των 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, δηλαδή 148 ψήφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες επί συνόλου 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν με φυσική παρουσία στην κάλπη 210 άτομα ενώ 64 μέλη ψήφισαν τηλεφωνικά. Επίσης 21 μέλη δεν απάντησαν στο τηλέφωνο. 

Στην περίπτωση που η πρόταση μομφής που κατέθεσε η ομάδα των «87», ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρει απέναντί του τον Παύλο Πολάκη στην προεδρική κούρσα, ο οποίος χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και στήριξε την πρόταση μομφής. 
 

 
 
 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM