Δύο ολιγόλεπτες συναντήσεις μεταξύ Τσίπρα και Ομπάμα

Δύο ολιγόλεπτες συναντήσεις μεταξύ Τσίπρα και Ομπάμα Facebook Twitter
SOOC
1

Δύο ολιγόλεπτες συναντήσεις είχε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ουάσιγκτον με τον Μπάρακ Ομπάμα, η μία στο γεύμα που παρέθεσε ο γ.γ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και η άλλη στη δεξίωση που παρέθεσε ο ίδιος o Oμπάμα στον Λευκό Οίκο.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος στη διάρκεια του γεύματος του ΟΗΕ  συνεχάρη τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τη νίκη του αλλά και για τη συμφωνία λέγοντας «Good job Alexis, congratulations» ενώ στη διάρκεια της δεξίωσης τον σύστησε στη σύζυγό του λέγοντας: «Αυτός είναι που έχει κερδίσει τις εκλογές στην Ελλάδα».


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Mega, ο οποίος επικαλείται κυβερνητική πηγή, η συζήτηση των δύο ανδρών στράφηκε στην πολιτική με τον Ομπάμα να αναφέρει την θέληση των ΗΠΑ για στήριξη  στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων όσο και στην επαναφορά της χώρας στην ανάπτυξη και στο θέμα του χρέους.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή η  συζήτηση περιλάμβανε το προσφυγικό και το Κυπριακό (να σημειωθεί πάντως ότι η συζήτηση αυτή ήταν τρίλεπτη).


Μάλιστα ο Αμερικανός Πρόεδρος του είπε ότι κάποιοι φίλοι του έρχονται συχνά για διακοπές στην Ελλάδα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM