Διαψεύδει η κυβέρνηση το σενάριο για εκλογές το Φθινόπωρο: «Ανοησίες και γελοιότητες»

Διαψεύδει η κυβέρνηση το σενάριο για εκλογές το Φθινόπωρο: «Ανοησίες και γελοιότητες» Facebook Twitter
0

«Ανοησίες και γελοιότητες» είναι η λακωνική απάντηση κύκλων του κυβερνώντος κόμματος στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί ενδεχόμενης μετάθεσης των εκλογών για το Φθινόπωρο.

Το σενάριο αυτό άρχισε να διακινείται από χθες το βράδυ και σήμερα είχε προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media. H διάψευση έρχεται από τηλεγράφημα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου. Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει την προκήρυξη εκλογών.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM