Δένδιας: Πριν από μένα είχαν περάσει άλλοι δέκα μπροστά από τον Κασιδιάρη

Δένδιας: Πριν από μένα είχαν περάσει άλλοι δέκα μπροστά από τον Κασιδιάρη Facebook Twitter
1

«Τελείως τυχαίο» χαρακτηρίζει ο Νίκος Δένδιας το γεγονός ότι πέρασε μπροστά από τον Κασιδιάρη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση και στη συνέχεια την επίθεση και τις χυδαίες εκφράσεις του βουλευτή της Χ.Α..

«Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά», λέει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη του σήμερα στην εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Δένδιας θυμάται επίσης ότι οι βουλευτές της οργάνωσης φώναζαν όλοι μαζί να φύγει από εκεί. «'Φύγε από δω ρε' φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ. Δεν υπήρχε όμως επιλογή. Τώρα συζητάμε αυτά -φανταστείτε τι θα λέγαμε αν έφευγα. Πώς θα αισθανόμουν με τον εαυτό μου;» αναφέρει.

Αφήνει επίσης αιχμές για τον τρόπο που καταγράφονται τέτοια γεγονότα από τις κάμερες της Βουλής, λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να έχει καταγραφεί αυτό που συνέβη.

«Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι προστατεύεις τον κοινοβουλευτισμό όταν δείχνεις αυτά τα πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα καταδικαστούν, τονίζει ο πρώην υπουργός.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Διεθνή / Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαβιβάζει την ιδέα στους ηγέτες της ΕΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τη δουλειά της φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM