Δένδιας: Πριν από μένα είχαν περάσει άλλοι δέκα μπροστά από τον Κασιδιάρη

Δένδιας: Πριν από μένα είχαν περάσει άλλοι δέκα μπροστά από τον Κασιδιάρη Facebook Twitter
1

«Τελείως τυχαίο» χαρακτηρίζει ο Νίκος Δένδιας το γεγονός ότι πέρασε μπροστά από τον Κασιδιάρη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση και στη συνέχεια την επίθεση και τις χυδαίες εκφράσεις του βουλευτή της Χ.Α..

«Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά», λέει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη του σήμερα στην εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Δένδιας θυμάται επίσης ότι οι βουλευτές της οργάνωσης φώναζαν όλοι μαζί να φύγει από εκεί. «'Φύγε από δω ρε' φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ. Δεν υπήρχε όμως επιλογή. Τώρα συζητάμε αυτά -φανταστείτε τι θα λέγαμε αν έφευγα. Πώς θα αισθανόμουν με τον εαυτό μου;» αναφέρει.

Αφήνει επίσης αιχμές για τον τρόπο που καταγράφονται τέτοια γεγονότα από τις κάμερες της Βουλής, λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να έχει καταγραφεί αυτό που συνέβη.

«Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι προστατεύεις τον κοινοβουλευτισμό όταν δείχνεις αυτά τα πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα καταδικαστούν, τονίζει ο πρώην υπουργός.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM