Δεν θα προβληθεί το επίμαχο υλικό των καταγγελιών του Π.Χαϊκάλη

Δεν θα προβληθεί το επίμαχο υλικό των καταγγελιών του Π.Χαϊκάλη Facebook Twitter
φωτό;Nick Paleologos / SOOC
2

Την μη προβολή του οπτικοακουστικού υλικού που συνόδευσε τις καταγγελίες για δωροδοκία του Παύλου Χαϊκάλη αποφάσισε η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια, ο βουλευτής της ΧΑ, Δημήτρης Κουκούτσης και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς ήταν οι τρεις που ψήφισαν υπέρ της προβολής.

Κατά της προβολής τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ Κυριάκος Βιρβιδάκης, Βασίλειος Υψηλάντης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστόλου, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα μεταβεί σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ώστε να μεταφέρει στην εισαγγελέα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη την απόφαση για ταχύτατη διερεύνηση της υπόθεσης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
τι να μην προβληθει?αφου ρε κυκλοφορει ηδη! και ολοκληρο να μην ειναι αυτο που υπαρχει στο youtube, παλι, καταλαβαινεις τι φαση..(ο Χαικαλης μια φορα, δεν ξερει να μιλαει. Δεν το χει ρε παιδι μου!)