Βουλή: Τέλος Ιουλίου η συζήτηση για Εξεταστική σχετικά με τις συνομιλίες Καμμένου - ισοβίτη

Βουλή: Τέλος Ιουλίου η συζήτηση για Εξεταστική σχετικά με τις συνομιλίες Καμμένου - ισοβίτη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας να συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτό έγινε γνωστό σε ενημέρωση, από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων.

Σημειώνεται πως ο Ε. Γιαννουσάκης είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη, για την υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το πλοίο «Νoor 1» τον Ιούνιο του 2014.

Στην πρόταση, που έχει υπογράψει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ζητείται να να συσταθεί Εξεταστική για να διερευνήσει «την εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου, καθώς και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, εμπλοκή που αναδεικνύει ενδεχόμενες πολιτικές και ποινικές ευθύνες».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM