Βαρβιτσιώτης: «Ειδομένη της Αττικής» το Ελληνικό

Βαρβιτσιώτης: «Ειδομένη της Αττικής» το Ελληνικό Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Τον άτυπο προσφυγικό καταυλισμό στο χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό επισκέφθηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού Γιάννη Κωσταντάτο. Σε δήλωσή του, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Γ. Μουζάλα κάνοντας λόγο για «άθλιες συνθήκες» οι οποίες και διαψεύδουν τον υπουργό.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για μια εγκατάσταση που από προσωρινή έγινε μόνιμη και από παράτυπη έγινε τυπική, τονίζοντας πως τέτοιες καταστάσεις δεν δικαιολογούνται, μετά από τόσους μήνες και τόσα χρήματα που έχουν τεθεί στη διάθεση της κυβέρνησης.

«Οι συνθήκες φιλοξενίας που αντίκρισα εδώ, στην "Ειδομένη της Αττικής", αντικατοπτρίζουν -πάνω από όλα- το μέγεθος της κρατικής ανικανότητας και αναλγησίας. Οι σκληρές εικόνες των παιδιών, αλλά και όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτές τις εγκαταστάσεις, θα πρέπει να στοιχειώνουν καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM