Aυτό είναι το λογότυπο του κόμματος Λαφαζάνη

Aυτό είναι το λογότυπο του κόμματος Λαφαζάνη Facebook Twitter
7

Με κόκκινο χρώμα ένα αστέρι αγκαλιάζει το όνομα του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο λογότυπο του νέου φορέα.  Σε λευκό φόντο, η γραμματοσειρά -που γραφίστες υποστηρίζουν ότι είναι αυτή του σκιτσογράφου Στάθη- με μπλε χρώμα, χαρίζει μια ισχυρή αντίθεση.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, ένα ρολόι μετρά αντίστροφα για να ξεκινήσει τη λειτουργία της. Επικεφαλής του νέου κόμματος είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας ο Στάθης Λεουτσάκος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Στρατούλης και εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ήσυχος.

Aυτό είναι το λογότυπο του κόμματος Λαφαζάνη Facebook Twitter

 

Σύμφωνα με την αίτηση δήλωση ίδρυσης, άμεσος στόχος του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η ανατροπή «των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζουν σε βάρος του λαού, οι υπερεθνικές ελίτ σε συνεργασία με τις εγχώριες δυνάμεις διαπλοκής και τις οικονομικής ολιγαρχίας και της άρχουσας τάξης».


Παράλληλα, στην δήλωση αναφέρεται ότι το πρόγραμμα του εν λόγω νέου κόμματος αποσκοπεί «στο σταμάτημα της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας, στην αναστροφή της πορείας, στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην πολιτιστική αναγέννηση και στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων».

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Με τέτοια γραμματοσειρά κι αισθητική μάλλον σε "Λαϊκή βραδιά" παραπέμπει. Αν υπήρχε και λεζάντα "Σουβλάκι - Λουκάνικο 1€, άφθονο κρασί, Πάρκο Ηλιουπόλεως 9 μ.μ." θα σάρωνε ...Βλέποντας ωστόσο τη σημαία της Κούβας, αυτομάτως το μυστήριο παύει. Τα εφηβικά απωθημένα μερικών μετατρέπονται σε εμμονικούς γεροντοέρωτες, εμείς οι υπόλοιποι όμως τι φταίμε;