Αρμάνι για Μελάνια Τραμπ: Eίναι η δουλειά μου να ντύσω μια όμορφή γυναίκα αν μου το ζητήσει

Αρμάνι για Μελάνια Τραμπ: Eίναι η δουλειά μου να ντύσω μια όμορφή γυναίκα αν μου το ζητήσει Facebook Twitter
0

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Γιατί δεν θα πρέπει να ντύσω μια όμορφη γυναίκα, αν μου το ζητήσει», δήλωσε ο Ιταλός μετρ της μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι απαντώντας στην πιο κλισέ ερώτηση που γίνεται τελευταία σε όλους τους σχεδιαστές μόδας «Θα ντύνατε την Μελανία Τραμπ;».

«Είναι κάτι που πάει πιο πέρα από την πολιτική», πρόσθεσε ο σχεδιαστής. Όσο για το σύζυγό της, τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ,  ο σχεδιαστής δήλωσε πως η εμφάνισή του έχει βελτιωθεί και πως δείχνει πιο λεπτός ενώ σχολίασε και την χαρακτηριστική τούφα των μαλλιών του Τραμπ για την οποία είπε πως δείχνει μικρότερη.

Ο Αρμάνι είπε επίσης πως του φαίνεται ότι ο τρόπος που ο Τραμπ αντιμετωπίζει τώρα τα πράγματα είναι πιο διακριτικός. Πρόσθεσε πως στο μέλλον ελπίζει ότι οι ενέργειές του θα επιτρέψουν στους επικριτές του να έχουν λόγο για να δουν τα πράγματα διαφορετικά.

Ερωτηθείς σχετικά με τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρίας του το 2016, ο Αρμάνι παραδέχθηκε ότι ήταν μια περίπλοκη χρονιά, η οποία έκλεισε με έσοδα μειωμένα ως 5% σε σχέση με το 2015, αν και η κερδοφορία δεν ήταν πλήγμα. Ο Αρμάνι είχε έσοδα 2,65 δις ευρώ το 2015. «Έχουμε πολλά χρήματα στην τράπεζα, κάτι που είναι σπάνιο», είπε με ένα χαμόγελο στο WWD. Ωστόσο εκτίμησε πως το 2017 θα είναι μια επίσης δύσκολη χρονιά.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Διεθνή / Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαβιβάζει την ιδέα στους ηγέτες της ΕΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τη δουλειά της φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Τι σημαίνει το εκλογικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση;

LiFO politics / Τι σημαίνει το εκλογικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση;

Ο συγγραφέας και αρθρογράφος της LiFO Γιάννης Παντελάκης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι «για την ώρα ο Μητσοτάκης μπορεί να κοιμάται ήσυχος».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ