Αρμάνι για Μελάνια Τραμπ: Eίναι η δουλειά μου να ντύσω μια όμορφή γυναίκα αν μου το ζητήσει

Αρμάνι για Μελάνια Τραμπ: Eίναι η δουλειά μου να ντύσω μια όμορφή γυναίκα αν μου το ζητήσει Facebook Twitter
0

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Γιατί δεν θα πρέπει να ντύσω μια όμορφη γυναίκα, αν μου το ζητήσει», δήλωσε ο Ιταλός μετρ της μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι απαντώντας στην πιο κλισέ ερώτηση που γίνεται τελευταία σε όλους τους σχεδιαστές μόδας «Θα ντύνατε την Μελανία Τραμπ;».

«Είναι κάτι που πάει πιο πέρα από την πολιτική», πρόσθεσε ο σχεδιαστής. Όσο για το σύζυγό της, τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ,  ο σχεδιαστής δήλωσε πως η εμφάνισή του έχει βελτιωθεί και πως δείχνει πιο λεπτός ενώ σχολίασε και την χαρακτηριστική τούφα των μαλλιών του Τραμπ για την οποία είπε πως δείχνει μικρότερη.

Ο Αρμάνι είπε επίσης πως του φαίνεται ότι ο τρόπος που ο Τραμπ αντιμετωπίζει τώρα τα πράγματα είναι πιο διακριτικός. Πρόσθεσε πως στο μέλλον ελπίζει ότι οι ενέργειές του θα επιτρέψουν στους επικριτές του να έχουν λόγο για να δουν τα πράγματα διαφορετικά.

Ερωτηθείς σχετικά με τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρίας του το 2016, ο Αρμάνι παραδέχθηκε ότι ήταν μια περίπλοκη χρονιά, η οποία έκλεισε με έσοδα μειωμένα ως 5% σε σχέση με το 2015, αν και η κερδοφορία δεν ήταν πλήγμα. Ο Αρμάνι είχε έσοδα 2,65 δις ευρώ το 2015. «Έχουμε πολλά χρήματα στην τράπεζα, κάτι που είναι σπάνιο», είπε με ένα χαμόγελο στο WWD. Ωστόσο εκτίμησε πως το 2017 θα είναι μια επίσης δύσκολη χρονιά.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ