Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να θέσει εκτός κόμματος τους Παύλο Πολάκη και Γιώργο Κυρίτση, τους οποίους χαρακτηρίζει «χυδαιολόγους», με αφορμή αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Κι αν δεν το κάνει –υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα– «πίσω από αυτούς θα κρύβεται ο ίδιος».

 

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορωνοϊού, όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει:

 

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας, να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος».

 

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, με αφορμή την παραίτηση του υποψήφιου βουλευτή Ηλία Γρηγόρη για τις αναρτήσεις του κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έσπευσε να τον υπερασπιστεί με ανάρτησή του στο Facebook.

 

 

Και ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Κυρίτσης, παρείχε στήριξη στον κ. Γρηγόρη.