Πολάκης υπέρ Γρηγόρη: Άντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη - ΝΔ: «Χυδαιολόγος, να αποπεμφθεί»

Πολάκης υπέρ Γρηγόρη: Άντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη - ΝΔ: «Χυδαιολόγος, να αποπεμφθεί» Facebook Twitter
0

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του υποψήφιου βουλευτής Ηλία Γρηγόρη για τις αναρτήσεις του κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έσπευσε να τον υπερασπιστεί με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Πολάκης, μάλιστα, θεωρεί πως κακώς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα - που επέκρινε την εμφάνιση Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και τον πρωθυπουργό και τους κ.κ Χαρδαλιά και Τσιόδρα - ζήτησε συγγνώμη.

«Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!! Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτες που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο .Κακως ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

Σε άλλο τόνο, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος με τον συνάδελφό του, ο ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Κυρίτσης παρείχε στήριξη στον κ. Γρηγόρη σημειώνοντας πως «η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να αποκηρύξει στέλεχός του επί βωμολογία, επειδή το ζήτησαν ΝΔ και τα κανάλια, ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη». 

ΝΔ: «Χυδαιολόγοι»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να θέσει εκτός κόμματος τους Παύλο Πολάκη και Γιώργο Κυρίτση τους οποίους χαρακτηρίζει «χυδαιολόγους». Κι αν δεν το κάνει -υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα- «πίσω από αυτούς θα κρύβεται ο ίδιος».

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η.Γρηγόρη κατα του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει:

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος».

Υπενθυμίζεται πως χθες, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος ο Ηλίας Γρηγόρης, με το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αποδεκτή το αίτημά του για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Η γνώμη των πολιτών για για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και δικαιοσύνης στο θέμα του Πάνου Ρούτσι και τις διαδηλώσεις μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
LIFO NEWSROOM
Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Η παρέμβασή του επικεντρώνεται στους βασικούς άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής, με αναφορές στα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική / Συζήτηση στη Βουλή σήμερα για την εξωτερική πολιτική: Τι αναμένεται να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη διεύρυνση της συζήτησης που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για το παλαιστινιακό, σε μια συνολική συζήτηση για θέματα εξωτερικής πολιτικής, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, με στόχο «να αναπτύξει όλη τη λογική των ελληνικών χειρισμών» σε αυτόν τον τομέα
LIFO NEWSROOM