Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Θεσσαλονίκη

Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Με τις αποδοκιμασίες διαδηλωτών ήρθε αντιμέτωπος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Θεσσαλονίκη από συγκεντρωμένους που εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή την ομιλία του υπουργού Οικονομικών στην Θεσσαλονίκη σε ανοιχτή εκδήλωση «για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη» στο Ολύμπιον.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ λίγο αργότερα, όπως αναφέρει το wepost, τα πνεύματα οξύνθηκαν.


Μόλις οι διαδηλωτές είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες».


Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.

 
 
 
 
Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Wepost / Thestival

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM