ΑΝΕΛ: «Από ό,τι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην Κ.Ο.»

ΑΝΕΛ: «Από ό,τι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην Κ.Ο.» Facebook Twitter
SOOC
0

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε στο θέμα της παραίτησης του Κώστα Ζουράρι από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και επισήμανε απαντώντας στον ίδιο, ότι απ' όσο γνωρίζει, ο κ. Ζουράρις παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Από ότι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση με τον κ. Καμμένο και του ζητήθηκε παραίτηση από το υπουργείο. Μετά τις δηλώσεις του, υπήρξε και ακαριαία αντίδραση από τους ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου στον Real Fm και συνέχισε:

«Οι δηλώσεις αυτές είναι άστοχες, ανεπίτρεπτες και προσβλητικές. Είναι εκτός των δικών μας πιστεύω και δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους θέσεις. Το πώς θα εξελιχθεί η όλη συνεργασία είναι θέμα για το οποίο δεν αποφασίζω εγώ».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ο Κασσελάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για αναδόμηση αλλά έφερε αποδόμηση»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ο Κασσελάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για αναδόμηση, αλλά έφερε αποδόμηση»

Ως την «πιο τυχερή κυβέρνηση του τελευταίου μισού αιώνα» σε επίπεδο δημοσιονομικό χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο καθηγητής και πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης, μιλώντας στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ