Αλέξης Γεωργούλης: «Ναι» στην άρση ασυλίας από την επιτροπή Νομικών Υποθέσεων

Αλέξης Γεωργούλης: «Ναι» στην άρση ασυλίας από την επιτροπή Νομικών Υποθέσεων Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

«Ναι» στην άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη είπε η επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Η επιτροπή συνεδρίασε σήμερα με αντικείμενο των αίτημα των βελγικών αρχών, για άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, έπειτα από καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης

Εντός της εβδομάδας- την Πέμπτη- αναμένεται να γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, έλαβε το αίτημα των βελγικών αρχών στα τέλη Μαρτίου και το ανακοίνωσε στην Ολομέλεια στις 17 Απριλίου. Στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM