Αλεξανδρούπολη: Το ΚΚΕ έστησε μπλόκο σε αμαξοστοιχία με ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό στρατιωτικό υλικό

ΚΚΕ Facebook Twitter
Φωτ: 902.gr
0

Την ώρα που συνεχίζεται η κατακραυγή για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, το ΚΚΕ διαδήλωσε στην Αλεξανδρούπολη κατά του ΝΑΤΟ, στήνοντας επίσης μπλόκο σε αμαξοστοιχία με αμερικανοΝΑΤΟϊκό στρατιωτικό υλικό.

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έστησαν συμβολικά, το μεσημέρι της Τρίτης, μπλόκο σε αμαξοστοιχία, που μετέφερε αμερικανοΝΑΤΟϊκό στρατιωτικό υλικό και οχήματα μάχης, στην έξοδο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Η Αλεξανδρούπολη, λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών», «Καμία εμπλοκή, καμιά συμμετοχή, έξω από την Ελλάδα, οι ΝΑΤΟϊκοί», έφραξαν την έξοδο της αμαξοστοιχίας από το λιμάνι, βάζοντας μπροστά το πανό «ΝΑΤΟ Killers Go Home» και απαιτώντας να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο.

ΚΚΕ Facebook Twitter
Φωτ: 902.gr

ΚΚΕ Facebook Twitter
Φωτ: 902.gr

ΚΚΕ Facebook Twitter
Φωτ: 902.gr

Ενδεικτική της στάσης που κρατά το ΚΚΕ απέναντι στην αιματοχυσία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία είναι και η απόφαση του κόμματος να μην συμμετάσχει στην αυριανή ειδική συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, στη οποία θα απευθυνθεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο χαρακτηρίζει «μέρος του προβλήματος».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ