Ακύρωσε ο Θεοδωράκης το ραντεβού με Τσίπρα

Ακύρωσε ο Θεοδωράκης το ραντεβού με Τσίπρα Facebook Twitter
3

Ακύρωσε το ραντεβού που είχε προγραμματίσει για αύριο Πέμπτη με τον Αλέξη Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής.

Όπως εξήγησε ο ίδιος αιτία της ακύρωσης του ραντεβού είναι το πολωτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών.

Σύμφωνα πάντως με την Καθημερινή, υπάρχουν και πληροφορίες που αναφέρουν πως υπήρξε και ένας επιπλέον (και ίσως πιο σημαντικός) λόγος που ο κ. Θεοδωράκης είπε «όχι» στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος αυτός ήταν κατά την εφημερίδα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέκρυψε από το Ποτάμι ότι της συνάντησης με τον Θεοδωράκη θα είχε προηγηθεί συνάντηση και με τον Καμμένο κάτι που συνέβη χθες.

Να τι δήλωσε ο ίδιος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM