Για επικίνδυνα παιχνίδια πίσω από την υπόθεση Πανούση έκανε το πρωί λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην ΕΡΤ, ότι «κάποιοι θέλουν να πλήξουν τη χώρα και να επιβληθούν ξανά στην εξουσία».

 

 «Κάποια γεγονότα, ο τρόπος με τον οποίο κάποιος τα εκμεταλλεύεται, δείχνει και τον στόχο. Επομένως, εδώ είναι μία στιγμή ιδιαίτερη για τη χώρα και ιδιαίτερη για τη διαπραγματευτική μας προσπάθεια. Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να πλήξουν και την προσπάθεια και τη χώρα στ’ αλήθεια προκειμένου οι ίδιοι να επιβληθούν ξανά στην εξουσία», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.

 

Μίλησε επίσης για επικίνδυνα σενάρια από κύκλους ανθρώπων.  «Υπάρχουν τέτοια σενάρια σε κάποιους κύκλους ανθρώπων. Αυτό δεν είναι καινούργιο έρχεται από παλιά και κάθε φορά με μια αφορμή εμφανίζεται και συμβαίνουν αυτά τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν. Είναι επικίνδυνα παιχνίδια αυτά και είναι επικίνδυνα όχι γιατί κινδυνεύει ή απειλείται ο ΣΥΡΙΖΑ ή η κυβέρνηση από αυτά, αλλά γιατί απειλείται η ίδια η πολιτική και η κοινωνική ζωή της χώρας και θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο ευαίσθητοι απέναντι σε όλο αυτό και τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνουμε τον πολιτικό μας λόγο. Αυτά είναι επικίνδυνα σενάρια», τόνισε.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr