Στις 2 το μεσημέρι η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 2 το μεσημέρι η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
0

Στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρείται κρίσιμη, ενόψει της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου με τα μέτρα για το τρίτο μνημόνιο που θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία απόψε το βράδυ. 

Η συνεδρίαση αναμένεται να είναι θυελλώδης λόγω των έντονων αντιδράσεων που υπάρχουν ήδη από βουλευτές με τους βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας να ασκούν την πιο εντονη κριτική.

Χθες ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας σε συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας σε ξενοδοχείο αναφέρθηκε σε οδικό χάρτη στο εθνικό νόμισμα με κατάσχεση των 21 δισεκ. που υπάρχουν στην Τράπεζα της Ελλάδας, ώστε να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό εδώ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM