Mάϊκλ Νούναν: Εντυπωσιακός ο Τσακαλώτος -Οι Έλληνεςείναι πλέον σοβαροί

Mάϊκλ Νούναν: Εντυπωσιακός ο Τσακαλώτος -Οι Έλληνεςείναι πλέον σοβαροί Facebook Twitter
2

Ο Ιρλανδός ΥΠΟΙΚ Μάικλ Νούναν τόνισε ότι πιστεύει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα καταφέρει να καταλήξει σε μία συμφωνία προκειμένου να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.


Νούναν: Πάνω από 50% οι πιθανότητες συμφωνίας -«Εντυπωσιακός» ο Τσακαλώτος

Την εκτίμηση ότι οι πιθανότητες συμφωνίας με την Ελλάδα είναι «πάνω από 50%» εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας, μιλώντας σε ραδιόφωνο της χώρας του


Παράλληλα, ο Michael Noonan τόνισε ότι πιστεύει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα καταφέρει να καταλήξει σε μία συμφωνία προκειμένου να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

"Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι, πολλοί από εμάς στο τραπέζι δεν ήμασταν σίγουροι αν ήθελαν σοβαρά να κλείσουν τη συμφωνία ή αν ήθελαν να φύγουν από το ευρώ και να κατηγορήσουν τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι τους εξώθησαν σε έξοδο. Φαίνεται πως είναι πλέον σοβαροί και έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία".

Ερωτηθείς για τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο ίδιος υπογράμμισε ότι «είναι πολύ εντυπωσιακός».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια