H δημοσκοπική έρευνα του STAR δίνει OXI

H δημοσκοπική έρευνα του STAR δίνει OXI Facebook Twitter
0

Στις επτά ακριβώς οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν και πλέον όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει τηλεμαραθώνιους για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων και ειδήσεων. Ωστόσο σε αυτή την εκλογική διαδικασία δεν διενεργήθηκαν και δεν μεταδίδονται τα καθιερωμένα exit polls για το Δημοψήφισμα, αλλά δημοσκοπικές έρευνες εκλογικού αποτελέσματος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR και η η εταιρεία ΜRB μόλις ανακοίνωσαν πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους το ΟΧΙ είναι στο 54,0 και 49,0 και το ΝΑΙ είναι στο 51,0 και 46,0

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM