Τι απαντά ο Γ. Παπανδρέου για τις αποκαλύψεις Φαλσιανί

Τι απαντά ο Γ. Παπανδρέου για τις αποκαλύψεις Φαλσιανί Facebook Twitter
8

«Προς το παρόν δεν πρόκειται να δώσουμε καμία δημόσια απάντηση στο θέμα», σημειώνουν από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου για τις αποκαλύψεις Φαλσιανί, αφου τονίζουν ότι θεωρούν το θέμα “λήξαν”.

Όπως λένε, «το ΣΔΟΕ μετά από έρευνες έχει αποφανθεί πως ο λογαριασμός με τα αρχικά MP που βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ δεν αφορά τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, αλλά είναι χρήματα που ανήκουν σε fund συμφερόντων του επιχειρηματία Σαμπύ Μιωνή».

Ο Φαλσιανί είναι ο πρώην υπάλληλος της HSBC που αποκάλυψε την περίφημη λίστα καταθετών της τράπεζας στην Ελβετία. Το ελληνικό σκέλος αυτής της λίστας είναι γνωστή ως λίστα "Λαγκάρντ". Τώρα, σε συνέντευξη που δίνει ο Φαλτσιανί σε ιταλική εφημερίδα ρίχνει τη "βόμβα", λέγοντας ότι ο Παπανδρέου εκβιάστηκε από τον Σαρκοζί ώστε να δεχτεί τα μέτρα του μνημονίου με "όπλο" στα χέρια του τότε Προέδρου της Γαλλίας, το όνομα της μητέρα του ΓΑΠ με καταθέσεις 500 εκ. ευρώ στη λίστα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών:

Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι ακόμη και ενώπιον της αλήθειας.
Χτίζουν καριέρες και περιουσίες, στις πλάτες άλλων.
Οικοδομούν συνεργασίες με πολιτικά κόμματα, δήθεν προοδευτικά και αριστερά, περιφέροντας τις... εκτιμήσεις τους, που αναγορεύονται σε θέσφατα.
Η αλητεία στο απόγειό της.
Όλα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων και βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών.
Η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ερευνήθηκε και υπάρχει το πόρισμα του ΣΔΟΕ.
Σύμφωνα με αυτό, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, δεν υπάρχει στη Λίστα Λαγκάρντ, ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.
Όσοι παρά ταύτα, διακινούν τις... εκτιμήσεις τους που τυχαίνει να είναι κόντρα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, θα πληρώσουν το τίμημα της αθλιότητάς τους. Πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό, κατατίθεται άμεσα μήνυση και αγωγή.
Φτάνει πια.
ΥΓ. Δεν μπαίνουμε στις λεπτομέρειες όσων διακινούνται, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ερωτηθεί ο διακινών τις εκτιμήσεις του, πως και δεν γνωρίζει ότι, στο μνημόνιο η Ελλάδα δεν μπήκε το 2011, αλλά το 2010. Η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται και από τα στοιχεία που χρησιμοποιεί.
ΥΓ2. Παρατίθεται και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο φέρει την υπογραφή του επικεφαλής του.

 

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM
Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δυστυχώς, με τον εκτρωματικό νόμο του μεγάλου συνταγματολόγου Βενιζέλου περί μη ευθύνης υπουργών, το όποιο αδίκημα έχει παραγραφεί από την προκήρυξη των επόμενων εκλογών. Αυτά είναι τα αίσχη που συνέβαιναν και συμβαίνουν στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία.
Αυτά είναι τα αίσχη που συνέβαιναν και συμβαίνουν στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία. Δεν είδα όμως τόσα χρόνια που συμβαίνουν αυτά τα αίσχη, να αντιδράσουν οι κάτοικοι της χώρας που γέννησε την δημοκρατία, γιατί άραγε;
Όχι grayden δεν τα τρώγαμε μαζί. Δεν πιστεύω να είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που δεν έχει εμπλακεί σε αυτό το φαγοπότι. Αλλά βλέπεις, όσοι πραγματικά τα τρώγανε ήθελαν να εμπλέξουν όσους μπορούσαν μαζί τους στην ασυδοσία για να μην ξεχωρίζουν από το πλήθος και όσοι αποδεικνύονταν αδιάφθοροι τους έκαναν πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας. Η ρίζα του προβλήματος δυστυχώς ξεκινά από την παιδεία του καθενός μας, η οποία αρχίζει από τους γονείς μας. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαπλάθεται έως την ηλικία των 4 ετών και οποιαδήποτε αλλαγή μετά από αυτή την ηλικία απαιτεί συνειδητή και συνεχή προσπάθεια από το άτομο που επιθυμεί να αλλάξει.
Τι γίνεται σε αυτή τη χώρα ρε γαμώτο. Πόσα ακόμα, πόσα? Δεν έχει πάτο το βαρέλι..Πότε θα τιμωρηθούν? Πότε?Μακάρι η δίκαιη οργή ενός λαού να στοιχειώνει κάθε τους νύχτα μέχρι τη λαμπρή εκείνη μέρα.