Δεν θα προβληθεί το επίμαχο υλικό των καταγγελιών του Π.Χαϊκάλη

Δεν θα προβληθεί το επίμαχο υλικό των καταγγελιών του Π.Χαϊκάλη Facebook Twitter
φωτό;Nick Paleologos / SOOC
2

Την μη προβολή του οπτικοακουστικού υλικού που συνόδευσε τις καταγγελίες για δωροδοκία του Παύλου Χαϊκάλη αποφάσισε η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια, ο βουλευτής της ΧΑ, Δημήτρης Κουκούτσης και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς ήταν οι τρεις που ψήφισαν υπέρ της προβολής.

Κατά της προβολής τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ Κυριάκος Βιρβιδάκης, Βασίλειος Υψηλάντης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστόλου, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα μεταβεί σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ώστε να μεταφέρει στην εισαγγελέα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη την απόφαση για ταχύτατη διερεύνηση της υπόθεσης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
τι να μην προβληθει?αφου ρε κυκλοφορει ηδη! και ολοκληρο να μην ειναι αυτο που υπαρχει στο youtube, παλι, καταλαβαινεις τι φαση..(ο Χαικαλης μια φορα, δεν ξερει να μιλαει. Δεν το χει ρε παιδι μου!)