Σε ποιες περιοχές της Αθήνας βγήκε πρώτη η Χρυσή Αυγή

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας βγήκε πρώτη η Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
19

Πρώτη με υψηλά ποσοστά είναι η Χ.Α. κάποιες περιοχές της Αθήνας, όπως στο 4ο Διαμέρισμα στο οποίο ανήκουν η Ακαδημία Πλάτωνος, ο Κολωνός και τα Σεπόλια, όπου συγκεντρώνει το 20,7%.

Δεύτερη με 18,8% είναι στο 6ο Διαμέρισμα όπου ανήκουν Κυψέλη και Πατήσια ενώ σε Αμπελόκηπους και Κολωνάκι λαμβάνει 14% και 13,7% αντιστοίχως.

Υπενθυμίζεται ότι στα συνολικά ποσοστά στη μάχη για τον Δήμο της Αθήνας η Χ.Α. ήλθε 4η με ποσοστό 16,12%.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Αυτό που πας μα διαβάσεις τα σχόλια του άρθρου και ξεκατινιάζονται χειρότερα κι απ'τους πολιτικούς στα παράθυρα των ειδήσεων είναι απορίας άξιο. Σε κανέναν δε νομίζω πως άρεσε αυτή η ξεφτίλα που βιώσαμε σαν λαός οταν αντικρίσαμε τα ποσοστά του "αγαπητού" Ηλία. Όσο για τους λόγους που πήρε τα ποσοστά αυτά είναι πολύ και σύνθετοι. Το μόνο που ελπίζω είναι οι άνθρωποι που τον ψήφισαν να έχουν συναίσθηση της πράξης τους.
Αν ξεκινάμε τη συζήτηση για τον νεοναζισμό από τους μετανάστες, τότε το έχουμε βάλει από την αρχή σε λάθος βάση. Είναι η πρώτη τους νίκη να μετατοπίζουν τη συζήτηση εκεί που θέλουν. Γενικά η συζήτηση με τους νεοναζί είναι ανώφελη, με την έννοια του ότι η προπαγάνδα στην οποία υποβάλλονται αποκλείει τον διάλογο. Οι νεοναζί θα ξεφουσκώσουν μαζί με την κρίση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απαλλαγούμε από το πρόβλημα του φασισμού. Ελπίζω όμως ότι έχει ήδη δοθεί η αφορμή να μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά για κάποια πράγματα που παρέμεναν κάτω από το χαλί για πολύ καιρό. Είναι η καλύτερη ευκαιρία τώρα. Μόνο να μην τη χάσουμε.
Πάντα υπήρχαν χρυσαυγίτες δίπλα μας, απλά ψήφιζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ας σταματήσει το παραμύθι, πάντα τέτοια μυαλά είχαν, δεν τους παρέσυρε κανείς, τώρα βρήκαν τη φυσική έκφρασή τους. Ναι είνα φασίστες.Ας δεχτούμε ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό σαπίλας και ας μην τους χαιδεύουμε πια.
Μάγκες, η πλύση εκγεφάλου και το διαζύγιο με την πραγματικότητα που έχετε υποστεί εδώ μέσα είναι το πιο σοκαριστικό. Ολα όσα γράφετε, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Από τους αριστερούς επιστήμονες και φιλόσοφους μέχρι και τους λόγους που κάποιοι ψήφισαν ΧΑ αλλά και για την πνευματική καλλιέργεια τους. Δεν καταφέρνετε να δείτε αυτό που είναι μπροστά στην μύτη σας και την ζημιά αυτή στον εγκέφαλό σας την έχει κάνει η αναρχοκομμουνιστική αριστερά. Δεν ξέρω πως κατάφερε να αποκτήσει τέτοιους αριθμούς στην Ελλάδα, αλλά ο τραμπουκισμός της για μας που δεν είμαστε αριστεροί, χωρίς απαραίτητα να είμαστε δεξιοί, πόσο ,άλλον ακραίοι, είναι οτι χειρότερο έχουμε υποστεί. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ίσως πόσο φασίστες είσαστε. Φυσικά δεν ψήφισα ΧΑ, δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω ολιγαρχικό καθεστώς. Καταλαβαίνω όμως τους λόγους που κάποιοι τους ψήφισαν. Κάποιοι από αυτούς. Και ο λόγος είσαστε εσείς. Η βία σε όλες τις μορφές της και ο τραμπουκισμός των αναρχοκομμουνιστών, σε όσους δεν υποτάσονται στις διεστραμμένες απόψεις και τα παρακμιακά μουσικά γούστα τους. Με το μίσος που βγάζετε είναι φυσικό επακόλουθο να ενφανιστεί κάποια ΧΑ για να δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, μπας και ξυπνήσετε.
Δεν είμαι καμία αναρχοκομμούνα ούτε κυκλοφορώ στο χάλι και στην πρέζα ούτε έχω υποστεί κάποια πλύση εγκεφάλου..με όλα αυτά όμως που βλέπω που ο κόσμος ψηφίζει τα ίδια και τα ίδια,τους ίδιους άθλιους και προκοπή δε βλέπουμε μήπως η μόνη λύση είναι ξεσηκωμός;Αναρχία δεν είναι μόνο το σπάσιμο και το κάψιμο καταστημάτων ξέρεις..Και επίσης έχει πάρα πολύ να κάνει η μόρφωση και η παιδεία.Συνομήλικοί μου (20-25 χρονών) που στηρίζουν χρυσή αυγή δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι έγινε στο Άουσβιτς!
"Και ο λόγος είσαστε εσείς. Η βία σε όλες τις μορφές της και ο τραμπουκισμός των αναρχοκομμουνιστών, σε όσους δεν υποτάσονται στις διεστραμμένες απόψεις και τα παρακμιακά μουσικά γούστα τους."wtf?http://img0.joyreactor.com/pics/comment/gif-wtf-horror-345667.jpeg
Το ότι οι μεγαλύτεροι επιστήμονες και φιλόσοφοι ήταν αριστεροί ή αντιεξουσιαστές δε σας λέειαπολύτως τίποτα;Το ότι η χρυσή αυγή στοχεύει και τραμπουκίζει απλούς αμόρφωτους και παιδεμένους μετανάστες που απλά ψάχνουν μια καλύτερη τύχη στη χώρα μας και θέλει να ανέβει στην εξουσία και μαζί με όλα τα λαμόγια να κυνηγήσει και εμάς τους ίδιους και να πατήσει κάθε μας ελευθερία ούτε αυτό σας λέει κάτι;Επειδή όσοι μας εξαπάτησαν και μας κλέψαν τα τελευταία χρόνια πρέπει να βάλουμε έναν μπαμπούλα να μας βάλει σε τάξη και να μας καταπατά κάθε δικαίωμα ελευθερίας του λόγου;Αν πιστεύετε ότι έτσι θα σωθούμε σας λυπάμαι..όχι για την ιδεολογία σας αλλά για το επίπεδο μόρφωσης,παιδίας κ IQ σας..και αν δεν μπορείτε να ξεστραβωθείτε με ένα βιβλίο δείτε καμιά ταινία τουλάχιστον στόκοι
"Το ότι οι μεγαλύτεροι επιστήμονες και φιλόσοφοι ήταν αριστεροί ή αντιεξουσιαστές δε σας λέει απολύτως τίποτα;"Για κατσε, ο Τσομσκυ μας λεει αλλα, οτι δηλαδη οι τρανοι διανοουμενοι καθε εποχης μαλλον τεινουν να στηριζουν το καθεστως.
Μα φυσικά και θα υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι δεν αντιλέγω..το αν κάποιοι εκμεταλλεύονται το μυαλό τους για να πλουτήσουν και να αναγνωριστούν και μέσα τους δεν κρατούν ούτε δείγμα ανθρωπιάς φταίει το τριπάκι της αναγνώρησης και της εξουσίας στο οποίο μπαίνουν αλλά και τα ερεθίσματα που δέχονται από το περιβάλλον που μεγαλώ
Συγγνώμη..λάθος κουμπί του κινητού..για να ολοκληρώσω αυτο που ελεγα,σημαντικο ρολο παιζουν και ο τροπος που μεγαλωσαν και ζουν..εγω δεν αναφερομουν σε αυτους..και ο ιδιος ο Τσομσκυ ως ιδεολογια την.αναρχια ειχε..
Και επισης απο ολα αυτα που εγραψα στο πρωτο πρωτο σχολιο,το σημειο που αναφερω τους φιλοσοφους ειναι αυτο που μας απασχολει;Σε αυτα στεκεσαι;Τοσες αλλες αληθειες ειπα..νομιζω δε θα επρεπε να δωθει η σημασια στο σημειο αυτο αλλα σε ολα τα αλλα