Δεν θα απαντήσει ο Γ.Στουρνάρας στις ερωτήσεις Τσίπρα-Παπαρήγα

Δεν θα απαντήσει ο Γ.Στουρνάρας στις ερωτήσεις Τσίπρα-Παπαρήγα Facebook Twitter
1

Δεν θα συζητηθούν τελικά σήμερα στη Βουλή οι δύο ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα και της Αλέκας Παπαρήγα με θέμα τον φόρο στα ακίνητα, καθώς ο Γιάννης Στουρνάρας επικαλέστηκε κώλυμα.

Οι ερωτήσεις απευθυνόταν κανονικά στον Πρωθυπουργό, όμως θα τις απαντούσε ο υπουργός, καθώς ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι ο πρωθυπουργός απαντά σε ερωτήσεις που του απευθύνονται εκτός και αν το αντικείμενο είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας υπουργού, οπότε τότε απαντά ο υπουργός.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM