Ο αντιδήμαρχος Ν. Μακρόπουλος απάντησε για το Μπάντεν Μπάντεν και την Άστον Μάρτιν: «Εκ παραδρομής»

Ο αντιδήμαρχος Ν. Μακρόπουλος απάντησε για το Μπάντεν Μπάντεν και την Άστον Μάρτιν: «Εκ παραδρομής» Facebook Twitter
0

Απάντηση σχετικά με την ανάρτηση περί Μπάντεν Μπάντεν και Άστον Μάρτιν, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, έδωσε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης στον δήμο Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος.

Στον απόηχο των σχολίων, ο κ. Μακρόπουλος μίλησε για το θέμα στην διαδικτυακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων, υποστηρίζοντας πως «εκ παραδρομής» η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο πολιτικό του προφίλ, κάνοντας λόγο για ανεξήγητο «μένος». 

«Εκ παραδρομής, μια προσωπική ανάρτηση προς τους φίλους μου, δημοσιεύτηκε στο πολιτικό και όχι στο προσωπικό μου προφίλ. Μόλις αντιλήφθηκα ότι δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που αφορά την πολιτική μου παρουσία, αμέσως, το τονίζω, αμέσως το απέσυρα», υποστήριξε. «Λυπούμαι αν προκάλεσα άθελά μου με την ανάρτησή μου. Προφανώς δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».

Η ανάρτηση

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων είχε αναρτήσει στο Facebook μια φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας εξέφραζε τη νοσταλγία του για το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin. «Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».

Ο αντιδήμαρχος Ν. Μακρόπουλος απάντησε για το Μπάντεν Μπάντεν και την Άστον Μάρτιν: «Εκ παραδρομής» Facebook Twitter

Επανερχόμενος στο θέμα, υποστήριξε πως δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα. «Όσο για τις διάφορες ερμηνείες που δόθηκαν τον τελευταίο καιρό θέλω να πω τα εξής: Είμαι 45 χρόνια επιχειρηματίας και οικογενειακώς προσφέρουμε στα κοινά σε πολλούς τομείς και συμμετέχουμε ανιδιοτελώς στη στήριξη ευπαθώς ομάδων. Μέσα από την επιτυχή επιχειρηματική και επαγγελματική μου σταδιοδρομία κατέκτησα ένα επίπεδο ζωής, το οποίο προφανώς και δεν είναι δεδομένο για τους περισσότερους πολίτες.». 

Όπως είπε, το σπίτι του στη Γερμανία «είναι εδώ και 25 χρόνια το μέρος που περνάω τα Χριστούγεννα διότι η σύζυγός μου είναι Γερμανίδα και κατάγεται από εκεί», ενώ για την Άστον Μάρτιν σχολίασε ότι την αγόρασε πριν από 40 χρόνια σε νεαρή ηλικία επειδή «αγαπά τα ιστορικά αυτοκίνητα»

«Γιατί τέτοιο μένος; Δεν το καταλαβαίνω», αναρωτήθηκε ο κ. Μακρόπουλος. «Συμμετείχα στις εκλογές διότι πίστεψα στο πρόγραμμα του δημάρχου και θέλω να προσφέρω στην Αθήνα και μόνο στην Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω με αφοσίωση να προσφέρω το 100% για την ενίσχυση των επενδύσεων και την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μου». 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε ακόμη >>>

Όλοι γελάνε με τον Αντιδήμαρχο που του λείπει το Μπάντεν Μπάντεν και η Aston Martin του
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM