Συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου - Μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη

Συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου - Μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη Facebook Twitter
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
0

Συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όλα ξεκίνησαν με την τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Αυλωνίτου στην εκπομπή «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE» του Μένιου Φουρθιώτη, στο σταθμό «Έψιλον», με θέμα «Η πανδημία της COVID-19», ενώ καλεσμένοι ήταν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας.

Οι υπαινιγμοί του Μένιου Φουρθιώτη για την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως εξόργισαν την Ελένη Αυλωνίτου, που μεταξύ άλλων σχολίασε: «Τα λέτε αυτά επειδή τα παίρνετε από την ΝΔ, τον Μητσοτάκη και τον Πέτσα». 

Οι κατηγορίες που εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσαν την κρατική ενίσχυση στα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά του κορωνοϊού «Μένουμε Σπίτι». Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κατηγορηθεί τότε πως εισέπραξε μεγάλο ποσό, ωστόσο αποδείχθηκε αργότερα πως δεν ήταν στη λίστα. 

Ο καβγάς συνεχίστηκε με τον παρουσιαστή να εξαπολύει επίσης επίθεση απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα τον Παύλο Πολάκη και με την Ελένη Αυλωνίτου να επιμένει για τη λίστα Πέτσα.

Ο επίμαχος διάλογος


Αυλωνίτου: Πόσα λεφτά πήρατε; συνέχισε. Πήρατε 2 εκ ευρώ, τόσα μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο και δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάρει μόνιμους γιατρούς;

Φουρθιώτης: Θα μας πείτε εσείς τι έκανε ο κ. Πολάκης όλα τα χρόνια;

Αυλωνίτου: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε για να λέτε αυτά που λέτε; Πόσα πήρατε από τον Πέτσα και τον Μητσοτάκη;

Παρά την απαίτηση από τον Μένιο Φουρθιώτη να ανακαλέσει, η κ. Αυλωνίτου αρνήθηκε και η εκπομπή σύντομα τελείωσε. 

Δείτε το βίντεο:

Την επόμενη ημέρα, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της Ελένης Αυλωνίτου στο Α.Τ. Χαλανδρίου. Η πρώην βουλευτής- που δεν έχει πλέον ασυλία- φέρεται να συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα έξω από το σπίτι της, ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλα Ορνεράκη, αφέθηκε ελεύθερη.

«Θεωρώ ότι αυτά που ισχυρίστηκε η κυρία Αυλωνίτου είναι επιεικώς απαράδεκτα, προσέβαλαν την επαγγελματική αξιοπρέπεια του κ. Φουρθιώτη και είμαι βέβαιος ότι η κυρία Αυλωνίτου με δόλο ισχυρίστηκε ό,τι ισχυρίστηκε, δεδομένου ότι γνώριζε πως ο κύριος Φουρθιώτης δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ από τις επιχορηγήσεις του Κράτους ως προς το «Μένουμε Σπίτι-Μένουμε Ασφαλείς». Εξάλλου, όσες εταιρείες επιχορηγήθηκαν έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια και είμαι βέβαιος ότι γνώριζε εξ αυτού του λόγου ότι ο κ. Φουρθιώτης δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ. Όσα ισχυρίστηκε, τα ισχυρίστηκε μόνο και μόνο για να τον προσβάλει... Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες», σχολίασε ο ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη, Δημήτρης Ράπτης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM