«Ποια είναι η "White Porsca" από την οποία ξεκινούσαν όλα;» ρωτάει η Νέα Δημοκρατία και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει για όσα αποκαλύπτονται καθημερινά στον απόηχο των καταγγελιών του Χρήστου Καλογρίτσα

 

«Δίπλα στο "μαγαζί", το White House, τον Νίκο Παππά, τον κολλητό εργολάβο, το Documento, τον κ. Βαξεβάνη, τις εικονικές συναλλαγές, τα εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια, τους κυπριακούς αριθμούς λογαριασμών, έχουμε σήμερα και κάποια "White Porsca". Ποια είναι η "άμωμη ύπαρξη" από την οποία ξεκινούσαν όλα; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό τον κωδικό; Για όλα αυτά, που είναι σαν να βλέπεις μαφιόζικη ταινία, αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία. 

 

Νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις για όσα γίνονταν στο «μαγαζί», κατά τα λεγόμενα του Νίκου Παππά.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα», που έχουν να κάνουν με τη διάκριση των εξουσιών και αναρωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε τίποτα για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και δημιουργία μηχανισμών ελέγχου των ΜΜΕ.

 

«Η σιωπή του διευρύνει το πολιτικό κατηγορητήριο στη συνείδηση των πολιτών» σημείωσε ο Στέλιος Πέτσας.