Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανάρτηση σκίτσων στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής κυβέρνησης, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κατηγορεί το Μαξίμου για κομματική προπαγάνδα.

 

«Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα. Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορωνοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας πως «έχει και η χυδαιότητα τα όριά της».

 

Όπως μεταδίδει τη «Εφημερίδα των Συντακτών», τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν στο gov.gr έργα σκιτσογράφων όπως ο Ανδρέας Πετρουλάκης και Δημήτρης Χαντζόπουλος «που δεν είχαν καμία σχέση με τον κορωνοϊό και στρέφονταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο».

 

Κατά την εφημερίδα, οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να αναρτηθούν σκίτσα που αφορούσαν τον κορωνοϊό, «εκφράζοντας, παράλληλα, την αντίθεσή τους για την απόφαση της κυβέρνησης να αναρτήσει πολιτικά σκίτσα».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr