Μητσοτάκης: Πρόσληψη 3.000 μονίμων υπαλλήλων για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Μητσοτάκης: Πρόσληψη 3.000 μονίμων υπαλλήλων για το «Βοήθεια στο Σπίτι» Facebook Twitter
Μητσοτάκης: Πρόσληψη 3.000 μονίμων υπαλλήλων για το «Βοήθεια στο Σπίτι» (Eurokinissi)
0

Την πρόσληψη 3.000 μόνιμων υπαλλήλων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ανήγγειλε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, στη συνομιλία που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, την Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φοίβη Θεοδοσοπούλου κι εργαζόμενους στο Πρόγραμμα, αφού τους συνεχάρη για τη συμβολή τους, επισήμανε ότι η ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για το ποίο έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση, δεν είναι παροδική αλλά θα συνεχιστεί.

«Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε έστω και εξ αποστάσεως. Είναι μεγάλη η χαρά μου δε, που μέσα από αυτήν την τηλεδιάσκεψη μου δίνεται η δυνατότητα και να ενημερωθώ αλλά και να αναδείξω τη σημασία του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητστοτάκης.

«Δεν μιλάμε συχνά για τα στελέχη της πρώτης γραμμής, για τους γιατρούς, για τους νοσηλευτές, για το υγειονομικό μας προσωπικό, αλλά είναι πολλές οι μάχες οι οποίες δίνονται ταυτόχρονα στην πρώτη γραμμή. Και μία από αυτές είναι και η μάχη την οποία δίνει το "Βοήθεια στο Σπίτι", το οποίο επιτελεί ένα αθόρυβο αλλά εξαιρετικά σπουδαίο έργο, το οποίο νομίζω ότι ειδικά αυτές τις μέρες αποκτά μία ιδιαίτερη σημασία», σημείωσε.

Αναφερόμενος στις προσλήψεις 3.000 μόνιμων υπαλλήλων για την ενίσχυση του προγράμματος δήλωσε σχετικά «Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι η ενίσχυση του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" δεν είναι παροδική, είναι μόνιμη. Θα προσληφθούν σχεδόν 3.000 μόνιμοι υπάλληλοι στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".

Και όπως έχω συζητήσει πολλές φορές και με τους εργαζόμενους στο "Βοήθεια στο Σπίτι", αυτοί οι οποίοι έχουν ειδική φροντίδα, ειδική εμπειρία στην κατ' οίκον φροντίδα, προφανώς και θα έχουν μία πρόσθετη μοριοδότηση, όταν με το καλό προκηρυχθεί το πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και στο οποίο προσωπικά αποδίδω πολύ μεγάλη σημασία.

Θέλω να τονίσω, επίσης, και το πόσο σημαντικό είναι ότι έχουμε και πολλούς εθελοντές οι οποίοι υποστηρίζουν το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι". Έτσι μπορούμε να επεκτείνουμε και το εύρος της βοήθειας την οποία παρέχουμε σε συμπολίτες μας, οι οποίοι την έχουν ανάγκη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM