NEO VIDCAST

Κορωνοϊός: Ο Χαρδαλιάς αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Κορωνοϊός: Ο Χαρδαλιάς αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Facebook Twitter
Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
1

Την αναβάθμιση του Νίκου Χαρδαλιά σε θέση υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στο πλαίσιο του σχεδίου αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Με απόφαση του πρωθυπουργού, ο έως σήμερα γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας αναβαθμίζεται σε υφυπουργό, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες. Ο κ. Χαρδαλιάς θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό, σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Τη Δευτέρα, στις 11:00 το πρωί ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ορκιστεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στη θέση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας αναβαθμίζεται ο έως σήμερα εθνικός διοικητής Πολιτικής Προστασίας, στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, Βασίλης Παπαγεωργίου.

«Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δοκιμάστηκε από φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές. Τώρα, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια ακόμα απειλή, τον κορωνοϊό. Η κυβέρνηση λαμβάνει πρωτοφανή μέτρα για την αντιμετώπισή του και απευθύνει έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Ταυτόχρονα, αναθέτει τις αρμοδιότητες του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ανακοίνωση για την αναβάθμιση του κ. Χαρδαλιά.

Πολιτική
1

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM