Παυλόπουλος: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της στα εθνικά της θέματα

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της στα εθνικά της θέματα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της στην υπεράσπιση των εθνικών της θεμάτων, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι αυτά τα νερά, αυτά τα σύνορα, η Επικράτεια είναι ελληνική, είναι ευρωπαϊκή και όλοι εκείνοι που έρχονται να εγείρουν αξιώσεις, να ερμηνεύουν το Διεθνές Δίκαιο και ιδίως το Δίκαιο της Θάλασσας, κατά το δοκούν, θ' αντιληφθούν πολύ σύντομα ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη της σ' αυτή την υπεράσπιση των εθνικών της θεμάτων και των εθνικών της δικαίων. Θέλω να έχετε μέσα σας βαθιά την πεποίθηση ότι στηρίζετε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, της οποίας ο ρόλος υπερβαίνει τους λαούς της και πλανητικώς, γιατί αφορά θεμελιώδεις αρχές και αξίες που πρέπει να τις υπερασπιστούμε για ολόκληρο τον κόσμο και ιδίως για τον χειμαζόμενο άνθρωπο κι εσείς ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει χειμαζόμενος άνθρωπος σ' αυτήν την περιοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον καπετάνιο και το πλήρωμα της κανονιοφόρου ΚΑΣΟΣ.

Το κανονιοφόρο ΚΑΣΟΣ από τις 3 Δεκεμβρίου, έχει ελλιμενιστεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ο Προκόπης Παυλόπουλος από νωρίς το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε στον εορτασμό του Πολιούχου της Αλεξανδρούπολης, Αγ. Νικολάου, κηρύττοντας και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης και προσάρτησής της στο ελληνικό κράτος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM