Τσίπρας: Χρειάζονται άμεσα μέτρα για το κλίμα, όχι υποσχέσεις

Τσίπρας: Χρειάζονται άμεσα μέτρα για το κλίμα, όχι υποσχέσεις Facebook Twitter
2

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε, μέσω Facebook,  μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αναφερόμενος στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το θέμα. 

«Σήμερα, στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα, οι ηγέτες όλων των χωρών έχουν την ευκαιρία -και οφείλουν- να ανταποκριθούν στην απαίτηση της νέας γενιάς που διαδηλώνει παγκοσμίως, ζητώντας τη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία του πλανήτη» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνεχίζοντας, ο Αλ. Τσίπρας σημειώνει:

«Δε χρειάζονται άλλες υποσχέσεις, έχουν δοθεί αρκετές. Χρειάζονται άμεσα μέτρα και δεσμεύσεις. Χρειάζεται να ακούσουν όλοι, τους εκατομμύρια μαθητές και φοιτητές, που με τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους σε ολόκληρο τον κόσμο ζητούν την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Διότι μόνο αυτοί έχουν πραγματικά συνειδητοποιήσει τι διακυβεύεται. Δεν είναι το δικό μας μέλλον, είναι το δικό τους, το μέλλον των παιδιών μας. Με λίγα λόγια, οφείλουμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα: Να αλλάξουμε το σύστημα, όχι το κλίμα».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Τσίπρας :«Δε χρειάζονται άλλες υποσχέσεις, έχουν δοθεί αρκετές. ..Με λίγα λόγια, οφείλουμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα: Να αλλάξουμε το σύστημα, όχι το κλίμα». Πηγή: www.lifo.grΑκριβώς - μα ακριβώς - αυτά έκανε πράξη και ο ίδιος. Καθόλου υποσχέσεις και όλα αλλάξανε σε 4 χρόνια. Ψέματα ;