Λοβέρδος: O Τσίπρας επωφελήθηκε πολιτικά από την υπόθεση Novartis

Λοβέρδος: O Τσίπρας επωφελήθηκε πολιτικά από την υπόθεση Novartis Facebook Twitter
0

Ως«πολιτικώς επωφεληθέντα» από την προσπάθεια ενοχοποίησης πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της Novartis χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διαφοροποίησε τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργό από αυτόν του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τονίζοντας ότι η σύσταση εξεταστικής επιτροπής πρέπει να αφορά αποκλειστικά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης. 

«Δεν πρέπει ο πολιτικώς επωφεληθείς από αυτή την ιστορία, που είναι ο κ. Τσίπρας, να ταυτιστεί με αυτόν που είναι μπορεί ο ηθικός αυτουργός της σκευωρίας, δηλαδή τον κ. Παπαγγελόπουλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ηθικό αυτουργό, που φέρεται να είναι ο Παπαγγελόπουλος και στον επωφεληθέντα. Ανήκει στους επωφεληθέντες ο κ. Τσίπρας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος. «Να μην γλιστρήσουμε σε λύση εξεταστικής, γιατί γίνεται για τα πράγματα, όχι για τα πρόσωπα, συνεπώς εκεί ο Τσίπρας θα διεκδικούσε ρόλο διογκωμένο... Θα ήθελε να γίνει η αφελής κίνηση εναντίον του» σημείωσε.

«Αν ήθελε, με τον αριθμό των βουλευτών που έχει, θα μπορούσε να προτείνει μόνος του εξεταστική... Θέλει διογκωμένο ρόλο για να βρει αντιπολιτευτικό στίγμα» σημείωσε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM