Η στιγμή που σκούντηξαν βουλευτή για να χειροκροτήσει όρθιος τον Βελόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που σκούντηξαν βουλευτή για να χειροκροτήσει όρθιος τον Βελόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
1

Ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης «έπιασε» η τηλεοπτική κάμερα του καναλιού της Βουλής.

Την ώρα που στο βήμα της Βουλής ήταν ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και καθώς εκείνος ολοκλήρωνε την ομιλία του, οι βουλευτές του σηκώθηκαν όρθιοι, όλοι εκτός από έναν, ο οποίος χρειάστηκε ένα «σκούντηγμα» για να χειροκροτήσει όρθιος.

Το στιγμιότυπο με την βουλευτή της Ελληνικής Λύσης που σκούντηξε τον συνάδελφό της, ώστε να σηκωθεί όρθιος και να χειροκροτήσει τον αρχηγό του κόμματος έχει ήδη γίνει viral.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο στο 0.33.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι γελάνε με τον Βελόπουλο που είπε ότι οι ουρανοξύστες στο Ελληνικό θα κόβουν τα μελτέμια
 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Οι προκάτοχοι διέτασσαν "εγέρθητο"....Υπάρχει πρόοδος.Άλλωστε, όρθιοι με όλους τους άλλους βουλευτές καθισμένους, θα φαντασιώνουν ότι είναι σαν τους ουρανοξύστες στο Ελληνικό, που κόβουν το μελτέμι στους υπόλοιπους και έτσι δικαιώνονται πολιτικά...Σουρεαλιστικό και σατανικό, συγγνώμη, θεϊκό.